Pasar al contenido principal
x

Zoofysiologi (Zoofys) (Zoophysiology (Zoofys) )

Idioma

Danés

Formato del curso On-site
Fecha 2021-04-26 - 2021-06-27

Undervisningen er tematisk og bygger på forelæsninger, teoretiske og praktiske øvelser. Med udgangspunkt i tilpasninger til akvatiske, terrestriske og ekstreme miljøer belyses et udvalg af emner, herunder: metabolisme og kryptobiose, muskler og bevægelse, homeostase og osmoregulering, metamorfose, kirtler og hormoner.

Prerrequisitos

Kurser svarende til: Kemi (KemiBio), Matematik/Statistik, Almen biokemi, Almen Cellebiologi og Menneskets fysiologi eller tilsvarende kurser

Resultados del aprendizaje

Viden:

Den studerende vil kunne forstå og reflektere over begreberne og mekanismerne bag fysiologisk adaptation og akklimatisering på genom-, celle- og organniveau. Endvidere vil den studerende kunne foreslå eksperimentelle protokoller til belysning af zoofysiologiske problemstillinger.

Færdigheder:

Den studerende vil kunne udføre zoofysiologisk relevante beregninger og eksperimenter samt skriftligt og mundtligt kunne forklare og diskutere mekanismerne bag fysiologiske adaptationer og fysiologisk akklimatisering på genom-, celle- og organniveau.

Kompetencer:

Den studerende vil kunne vurdere betydningen af cellulære mekanismer for fysiologiske adaptationer og fysiologisk akklimatisering på genom-, celle- og organniveau, samt diskutere betydningen af adaptationer og akklimatisering i dyreverdenen. Endvidere vil den studerende gennem de opnåede færdigheder kunne planlægge og udføre zoologisk relevante eksperimenter.

Archivos/Documentos

Categorías CINE (ISCED)

Biología